Mijn grootste kracht is mijn lange en brede ervaring. 

Sinds 1989 ben ik werkzaam als huisarts. Verder heb ik ervaring in crisisopvang, verpleeghuiszorg, chirurgie, interne geneeskunde, cardiologie, medisch onderwijs, consultatiebureaus voor kinderen en manuele geneeskunde.

In mijn consulten besteed ik veel aandacht aan uitleg. Mijn doel is dat de patiënt begrijpt wat er in zijn/haar lichaam gebeurt, en daardoor ziet wat er nodig is en zijn eigen afwegingen kan maken. Hierbij gebruik ik de NHG-standaarden als richtlijn, tegelijkertijd weet ik wanneer ik daarvan kan of moet afwijken.

Mijn lange ervaring uit zich onder andere in een bovengemiddelde kennis van het bewegingsapparaat, cardiovasculaire problematiek, diabetes mellitus en psychosociale begeleiding. Ook het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen (zelfs een vasectomie valt binnen mijn vaardigheden), plaatsen van spiraaltjes en Cyriax-injecties, kunt u met een gerust hart aan mij overlaten.

Voor huisartspraktijken ben ik beschikbaar als huisarts waarnemer. Na 24 jaar praktijkhouder te zijn geweest, weet ik wat een praktijk nodig heeft. Met mij haalt u een ervaren en stressbestendige waarnemer in de praktijk.

neem contact op  

Deze site gebruikt cookies om verkeer te analyseren. Als je verder gaat met het bezoeken van deze site, ga je akkoord met het plaatsen van cookies.