In Manu Medici

praktijk bewegingsapparaat

     

Han Tan is afwezig van
2 juni tot en met 7 juli.

In Manu Medici kent drie soorten consulten

consult duur tarief 2024
lang 30 - 40 minuten € 110,00
standaard 15 - 30 minuten  € 80,00
kort 10 - 15 minuten € 45,00 

Het eerste consult voor een nieuwe klacht is altijd een lang consult. 
Een vervolgconsult is in principe een standaard consult.

Als tijdens de behandeling duidelijk wordt, dat voor het volgende consult meer, of juist minder tijd nodig is, plannen we in onderling overleg een andere tijdsduur.

De behandelduur voor nieuwe problemen ligt voor de meeste patiënten tussen de twee en zes consulten. Na de eerste behandeling kan ik vaak een redelijke inschatting maken hoe veel behandelingen er in totaal nodig zullen zijn.

Behandelingen Musculoskeletale Geneeskunde vallen niet onder de basisverzekering

Aan het eind van het consult voldoet u de rekening. Dat kan contant of per pin. De rekening verstuur ik in principe dezelfde dag aan u per email.
De vergoeding die u krijgt van uw zorgverzekeraar is afhankelijk van de polisvoorwaarden in uw aanvullende verzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten onder de post “alternatieve geneeswijzen”. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de consulten door een MSK-arts vanuit de post "beweegzorg" of "fysiotherapie".

Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per polis in 2024.

Sinds 1 januari 2017 is de naam van ons specialisme veranderd van (Ortho)Manuele Geneeskunde naar Musculoskeletale geneeskunde. Meer informatie vindt u op www.mskzorg.nl.

Deze site gebruikt cookies om verkeer te analyseren. Als je verder gaat met het bezoeken van deze site, ga je akkoord met het plaatsen van cookies.