In Manu Medici

praktijk bewegingsapparaat

Han Tan is afwezig
van 27 juni tot 12 juli

Het beste naar boven halen in gemotiveerde huisartsen

Een hart voor onderwijs, een hoofd vol kennis van drie voltooide medische opleidingen, en handen met tientallen jaren ervaring, zorgen er voor dat ik niet anders kan dan kennis overdragen. Ik ben onder andere docent voor huisartsen die zich specialiseren in het bewegingsapparaat bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, maar je vindt me ook bij andere scholingen. Mijn handelsmerken zijn interactie en toepasbaarheid in de praktijk.

Medische kennis voor wel en niet-medici publiceer ik via sociale media en websites en via mijn blog, waar ik medische begrippen uitleg aan de hand van waar gebeurde verhalen.

Volg In Manu Medici op facebook en twitter en ontvang regelmatig een portie gezondheidsnieuws of wetenschap en een berichtje als er weer een nieuwe blog verschijnt.

Voor huisartsen en andere eerstelijnswerkers plaats ik op You Tube korte informatieve video's over verschillende aandoeningen en instructiefilms over lichamelijk onderzoek in de huisartsenpraktijk.

 

Deze site gebruikt cookies om verkeer te analyseren. Als je verder gaat met het bezoeken van deze site, ga je akkoord met het plaatsen van cookies.