In Manu Medici

praktijk bewegingsapparaat

Han Tan is afwezig
van 27 juni tot 12 juli

Mensen beter maken, dat is wat mij beweegt

Mijn naam is Han Tan. Ik ben geregistreerd huisarts, arts musculoskeletale geneeskunde en kaderhuisarts bewegingsapparaat, met een hart voor het doorgeven van kennis.
Verder ben ik regelmatig vrijwilliger in ontwikkelingslanden. Daar ben ik vooral actief met het geven van gezondheidsvoorlichting en het trainen van gezondheidswerkers.

In mijn praktijk bewegingsapparaat komen mijn opleidingen tot huisarts, kaderhuisarts bewegingsapparaat en arts musculoskeletale geneeskunde (voorheen: manuele geneeskunde) samen. In elk van deze specialisaties ben ik actief.

Al meer dan 20 jaar gebruik ik als specialist bewegingsapparaat mijn kennis en handvaardigheid voor de diagnose en behandeling van klachten van het bewegingsapparaat. Door mijn combinatie van opleidingen en ervaring ben ik zowel specialist (expert op het gebied van het bewegingsapparaat) als generalist (ik kijk naar de hele mens, en ik ben thuis in de algemene geneeskunde).

Deze site gebruikt cookies om verkeer te analyseren. Als je verder gaat met het bezoeken van deze site, ga je akkoord met het plaatsen van cookies.